السيدرئيس جامعة الأنبار يزور كلية التربيةالبدنية وعلوم الرياضة

زارالسيدرئيس جامعةالأنبارالاستاذالدكتور(محمدالحمداني)موقع كلية التربية البدنية وعلوم الرياضة في الرمادي يوم الاحد الموافق 8/1/2017 وكان باستقباله السيد عميد الكلية الاستاذ المساعد الدكتور (حسين حبيب مصلح) وتدريسيوالكلية . واطلع السيد رئيس الجامعة على سيرالدوام في الكلية ومجريات العملية التعليمية من محاظرات نظرية وعملية  ... وإستمع خلال تجواله في أروقة الكلية ولقاءه مع ابناءه الطلبة إلى أهم الإحتياجات والمستلزمات الضرورية التي تذلل الصعاب  لهم .

وفي ختام الزيارة شكرالسيدعميدالكلية السيد رئيس الجامعة على دعمه المتواصل ومبادراته القيمة وزياراته الميدانية التي تحضى بها الكلية .

Visit of the President of the University to the College of Physical Education and Sport Sciences

The college of physical education and sport sciences was honored by the visit of the president of the university (Prof. Dr. Mohammed Alhamdani)to the position of the college in Ramadi on Sunday 2017-01-08, and he was greeted by the dean of the college(Assist. Prof. Dr. Hussien Habeeb Muslih) and a number of the academic staff in the college.

During this visit, the president of the university checked the progress of the educational process and also he met a number of his sons students in order to know their necessary needs.