حلقة نقاشية (سيمنار ) لبحوث الترقية في قسم الهندسة الميكانيكية

أقام قسم الهندسة الميكانيكية - كلية الهندسة - جامعة الأنبار حلقة نقاشية ( سيمنار ) لمناقشة البحوث المقدمة من قبل  م . د «حمد محمد حسن» التدريسي في القسم لنيل مرتبة ( أ . م ) الخميس الموافق 28/3/2019 .

تضمنت الحلقة النقاشية عرض البحوث التالية : -

1-Effect of Thickness Variable on the Bending Analysis of Rotating Functionally polymer Graded Carbon Nanotube Reinforced Cylindrical Panels

2-Nonlinear Vibration Analysis of Functionally Graded Imperfection of Cylindrical Panels Reinforced With Different Types of Stiffeners

3-Nonlinear vibration and dynamic analysis of functionally graded graphene- reinforced eccentrically stiffened imperfection composite cylindrical shell panels.

4-Thermo Elastic Analysis of Carbon Nanotube-Reinforced Composite Cylinder Utilizing Finite Element Method with the Theory of Elasticity

وقد حضر الحلقة النقاشية السيد رئيس قسم الهندسة الميكانيكية المحترم ولجنتي الترقيات والعلمية وعدد من تدريسيي القسم .