تدريسي في كلية العلوم يشرف على رسالة ماجستير في جامعة تركية

((تحضير الهياكل النانوية للجرمانيوم باستخدام الاستئصال بالليزر النبضي لاكتشاف الغازات السامة بواسطة مستشعر الغاز)) وتألفت لجنة المناقشة من السادة :

أ.د. . شمس الدين التندال

جامعة غازي / انقرة

رئيساً

أ.د. صبح الدين البكين

جامعة جانكيري كاراتكين

عضواً

أ. د. چيدم يوكسكيب أتول

جامعة كانكيري كاراتكين

عضواً

أ. د. عصمت رمزي عبدالغفور

جامعة الانبار – كلية العلوم

مشرف مشارك

حيث هدفت الدراسة:

(Preparation of Ge nanoparticles by Pulsed Laser Ablation Liquids (PLAL) technique from Ge Plate with constant energies, preparation of thin films from germanium nanoparticles by a cost-projection method on a layer of silicon n-type (111) and study of the effect of the Change PLAL on the structural optical, and sensitivity properties of Ge thin films and Research the impact of response time on other qualities, including structural, optical, and sensitivity properties, as well as sensing behaviour)

ومن الجدير بذكر ان الجانب العلمي قد اكمل في مختبرات قسم الفيزياء في كليتنا