حسان مثنى عبدالحميد (أستاذ مساعد)
دكتوراه في علم وتكنولوجيا اللحوم
مسؤول شعبة الاعلام
الإنتاج الحيواني - الزراعة
ag.hassan.alnori@uoanbar.edu.iq
حسان مثنى عبدالحميد النوري
الانبار - الفلوجة
مواليد / 1984
مجال العمل / جامعة الانبار - كلية الزراعة / قسم الانتاج الحيواني
الاختصاص / علم وتكنولوجيا اللحوم
ag.hassan.alnori@uoanbar.edu.iq
Effect of A Partial Substitution of Soybean Meal with Guar Meal on Blood Biochemistry Characteristics in Broiler Chickens
Effects of heat stress on ruminant physiological changes in dry arid regions: a review
Physiological Correlates of Holstein Heifer Body Weight: Implications for Management
Effect of Vitamins A, E, D3 Supplemented with Omega3 and Vitamins A, E, D3 (without Omega -3) on Biochemical Blood Parameters of Females Awassi Lamb
Effect of organic zinc supplementation into basal diets on productive performance of laying hens
Green tea extract improved minced mutton quality during chilled storage
Effect of bread yeast and anti-mycotoxin, bentonite on the qualitative traits of red lying hens
Antioxidant Properties of Aqueous Extraction Green Tea on Some Chemical Properties of Local sheep Meat Stored in Cold Storage
Effect of bread yeast and anti-mycotoxin, bentonite on the physiological traits of laying hens subjected to aflatoxin
انتاج لحوم
علم اللحوم
عمر محمود خلف
ريام مجاهد حماد
اسيا محمد صبري
المشاركة في عدد من الندوات وورش العمل داخل وخارج كلية الزراعة